مقاله و پروژه و تحقیق

هر پروژه و مقاله ای را که نیاز دارید براحتی در اینجا پیدا کنید

مقاله و پروژه و تحقیق

هر پروژه و مقاله ای را که نیاز دارید براحتی در اینجا پیدا کنید

پایان نامه کارشناسی رشته برق و الکترونیک با عنوان سنسور دما


دمای جسم پارامتر مهمی در مهندسی به شمار می‌رود و توسط خواص ما کاملاً قابل ‏تشخیص است، اما مفهوم آن کمی گرما کننده است و ممکن است باعث سردرگمی ‏شود اگر بخواهیم یک مقیاس کاملی برای دما تعریف کنیم،‌شاید باسانی تعریف ‏مقیاس برای کمیتی دیگر مثلاً طول نباشد
دسته بندی برق، الکترونیک، مخابرات
بازدید ها 6
فرمت فایل doc
حجم فایل 3118 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 47
پایان نامه کارشناسی رشته برق و الکترونیک با عنوان سنسور دما

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

پایان نامه کارشناسی رشته برق و الکترونیک با عنوان سنسور دما

مقدمه
دمای جسم پارامتر مهمی در مهندسی به شمار می‌رود و توسط خواص ما کاملاً قابل ‏تشخیص است، اما مفهوم آن کمی گرما کننده است و ممکن است باعث سردرگمی ‏شود. اگر بخواهیم یک مقیاس کاملی برای دما تعریف کنیم،‌شاید باسانی تعریف ‏مقیاس برای کمیتی دیگر مثلاً طول نباشد. این مشکل احتمالاً به خاطر آن است که ‏تعریف دما بر حسب دیمانسیونهای اصلی مانند جرم،‌طول و زمان مشکل‌تر از تعریف ‏فشار، سرعت سیال ، کرنش و غیره، بر حسب همین دیمانسیونهاست دما مستقیماً قابل ‏اندازه‌گیری نیست. اما با مشاهدة اثری که بر جا می‌گذارد،‌مانند انبساط مایعات که در ‏نتیجه اثر حرارتی است و با فرض اینکه اثر حرارت روی انبساط مایعات دارای اثر خطی ‏است، می‌توان آن را کمیت‌دار کرد.‏
اولین قدم در راه تعریف یک مقیاس مناسب برای دما، توسط گالیله برداشته شد. ولی ‏گرما را به صورت کمیت قابل اندازه‌گیری که از یک جسم داغ و جسم سرد منتقل ‏می‌شود تعریف کرد. ترموسکوپ گالیله شاید اولین دماسنج عملی بود.‏
کلمات کلیدی :

سنسور دما

سنسورهای مقاومتی فلزی

سیستم یک وایر باس

سیگنال های وایر

سیگنال های هشدار دهنده و اپراتوری

خصوصیات ‏DC‏ الکتریکی

فهرست :
مقدمه ‏2‏
ترانسدیو سرهای دمای مقاومتی ‏6‏
سنسورهای مقاومتی فلزی ‏7‏

ترمیستورها ‏8‏

مدارات پل سنسورهای دمای مقاومتی ‏11‏
ترموکوپل ‏13‏
‏- جنبه های سیستم ‏15‏
‏- توصیف ‏16‏
جدول 1- توصیف ‏ پین و جزئیات آن ‏17‏
‏- اقدامات و اعتدال در اندازه گیری ‏18‏

سیگنال های هشدار دهنده و اپراتوری ‏19‏

قدرت مدل ‏DS 18520‎ ‏20‏
جدول شماره 2- ارتباط داده‌ها/ دما ‏21‏
کد رم ایزری 64 بیت ‏22‏
حافظه ‏22‏
تولید ‏CRC ‏24‏
‏- سیستم یک وایر باس ‏25‏
پیکر بندی سخت افزار ‏25‏
توالی انتقالی ‏26‏
مقدمات ‏26‏
دستورات ‏ROM ‏27‏
سرچ ‏ROM ‏27‏
ROM‏ خواندنی ‏28‏
ROM‏ تطابقی ‏28‏
ROM‏ اسکیپ ‏28‏

سرچ هشدار دهنده ‏29‏

دستورات تابع ‏DS 18520‎ ‏29‏
تبدیل ‏T ‏29‏
اسکرچ پد رید ‏30‏
کپی اسکرچ پد ‏30‏
منبع نیروی خواندن ‏31‏
دستورات تابع ‏DS 18520‎ ‏31‏
‏- سیگنال های وایر- 1‏ ‏32‏
‏- روند ریست و پالس های پریزنس ‏32‏

اسلوت های زمان نوشتن یا خواندن ‏35‏

اسلوت های زمان خواندنی-‏ ‏36‏
در مورد اپراتوری ‏DS 18520‎ ‏37‏

‏- اپراتوری ‏DS 18520‎ ‏38‏

‏- اپراتوری ‏DS 18520‎ ‏39‏
یادداشت های کاربردی وابسته ‏40‏
نسبت حداکثر مطلق ‏40‏
خصوصیات ‏DC‏ الکتریکی ‏41‏
‏-یادداشت ها ‏41‏

خصوصیات ‏AC‏ الکتریکی ‏43‏

پروژه:‏ ‏45‏

مقایسه سنسورهای دما:‏ ‏46‏

پایان نامه کارشناسی رشته برق و الکترونیک با عنوان مدارات رادیویی


مدارات رادیویی به خصوص فرستنده ها و گیرنده ها در الکترونیک جایگاه بالایی ‏داشته و بخصوص در عصر پیشرفته ارتباطات از توجه خاصی برخوردار هستند
دسته بندی برق، الکترونیک، مخابرات
بازدید ها 3
فرمت فایل doc
حجم فایل 59 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 56
پایان نامه کارشناسی رشته برق و الکترونیک با عنوان مدارات رادیویی

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

پایان نامه کارشناسی رشته برق و الکترونیک با عنوان مدارات رادیویی

مقدمه :

مدولاسیون فرکانس چندین فایده و برتری نسبت به سیستم مدولاسیون دامنه دارد. یکی از مهمترین مزیت های آن این است که سیستم FM ایمنی بیشتری نسبت به تداخل و استاتیک دارد. پارازیتهای الکتریکی مختلف، مانند آنهایی که یا توسط رعد و برق آسمان به وجود می آیند و یا توسط سیستم جرقه زنی اتومبیل ها، یک سیگنال رادیویی با مدولاسیون دامنه تولید می کنند که توسط گیرنده های AM به عنوان نویز دریافت می شوند. اما یک گیرنده FM اگر خوب طراحی شده و برای دریافت یک سیگنال FM که به حد کافی قوی است تنظیم شود به چنین پارازیتهایی حساس نخواهد بود. همچنین نسبت سیگنال به نویز در یک سیستم FM خیلی بیشتر از AM می باشد. ایستگاههای انتشار امواج FM می توانند در باندهای فرکانسی خیلی بالا (VHF) عمل کنند که تداخل امواج AM در آنها اغلب بی تاثیر است. ایستگاههای رادیویی FM تجاری، دارای فرکانس تعیین شده بین 88 تا 108 مگاهرتز هستند و می توانند رنج فرکانس انتشار خود را افزایش دهند.

کلمات کلیدی :

مدارات رادیویی

انواع سرامیکی

پایداری حرارتی مدار تانک

آمپلیفایر قدرت

ولتاژ موج ایستاده

فهرست :
پیشگفتار ‏3‏
تئوری ‏FM ‏7‏

مدولاسیون فاز ‏Phase Modulation (PM)‎‏ :‏ ‏8‏

مدولاسیون فرکانس ‏Frequency Modulation (PM)‎‏ :‏ ‏8‏

نتیجه گیری معادله ولتاژ ‏FM‏ :‏ ‏8‏
مطالب فنی مربوط به ‏FM ‏11‏
اثر دریافت و گیراندازی امواج رادیویی ‏‎(Capture effect)‎‏:‏ ‏11‏

ضریب یا شاخص مدولاسیون ‏‎(Modulation index)‎ ‏11‏

نسبت انحراف ‏‎(Deviation Ratio)‎ ‏12‏
‎(Carrier swing)‎‏:‏ ‏12‏
درصد مدولاسیون ‏‎(Percentage modulation)‎‏:‏ ‏12‏

مقاومت ‏‎(Resistor)‎ ‏14‏

خازن ‏‎(Capacitor)‎ ‏14‏

میکانقره یا میکای نقره اندود شده ‏‎(Silvered mica)‎‏:‏ ‏15‏
انواع سرامیکی ‏15‏

نوع تانتالیوم:‏ ‏16‏

نوع پلی ‏‎(Poly)‎‏:‏ ‏16‏
خازنهای تریمر:‏ ‏16‏
سلف ‏‎(Conductor)‎ ‏17‏
سلف محصول کارخانه ‏18‏
سلف ساخته شده توسط شخص ‏18‏

سیم ‏‎(Wire)‎ ‏19‏

ترانزیستور ‏NPN ‏19‏
پاسخ فرکانسی بالا ‏20‏
میکروفون ‏‎(Microphone)‎ ‏21‏
نوسانات الکترومغناطیسی ‏24‏
مدار تشدید موازی ‏27‏
ضریب کیفیت ‏Q‏ : ‏‎(Quality factor)‎ ‏28‏
پایداری حرارتی مدار تانک:‏ ‏29‏
بلوک های اصلی ساختمان فرستنده ‏FM ‏31‏
منبع صوتی ‏‎(Audio Source)‎ ‏31‏

محدود کننده صوتی ‏‎(Audio Limiter)‎ ‏32‏

پخش استریو ‏‎(Stereo encoder)‎ ‏33‏
اسیلاتور یا نوسانساز ‏‎(Oscillator)‎ ‏34‏
مدولاتور ‏‎(Modulator)‎ ‏35‏

چند برابر کننده های فرکانس ‏‎(Frequency Multipliers)‎ ‏38‏

تفکیک کننده ‏‎(Separator)‎‏ یا آمپلیفایر میانی ‏‎(Buffr Amplifier)‎ ‏40‏
آمپلیفایر راه انداز ‏‎(Driver Amplifier)‎ ‏41‏
آمپلیفایر قدرت ‏‎(Power Amplifier)‎ ‏41‏

عملکرد کلاس ‏A ‏47‏

خلاصه مشخصات کلاس ‏A ‏47‏
مزایای کلاس ‏A ‏47‏
معایب کلاس ‏A ‏47‏
مصارف ‏48‏
عملکرد کلاس ‏AB ‏48‏
خلاصه مشخصات کلاس ‏AB ‏48‏
مزایای کلاس ‏AB ‏48‏
معایب کلاس ‏AB ‏49‏
مصارف ‏49‏
عملکرد کلاس ‏C ‏49‏
مزایای کلاس ‏C ‏49‏
معایب کلاس ‏C ‏50‏
مصارف ‏50‏
آنتن ها ‏52‏
آرایه ( دستگاه آنتن) ‏‎(Array)‎ ‏52‏
پهنای باند ‏‎(Band Width)‎ ‏52‏
بهره ‏‎(Gain)‎ ‏53‏
الگو ‏‎(Pattern)‎ ‏53‏

نسبت موج ایستاده ‏‎(SWR)‎ ‏53‏

ولتاژ موج ایستاده ‏‎(VSWR)‎ ‏53‏
عامل سرعت ‏‎(Velocity Favctor)‎ ‏54‏
تضعیف (تلفات) ‏‎(Attenuation)‎ ‏54‏
بالون ‏‎(Balun)‎ ‏54‏
کابل کواکسیال ‏‎(Coaxial Cable)‎ ‏54‏
هادی مرکزی ‏‎(Center Conductor)‎ ‏55‏

دی الکتریک ‏‎(Dielectric)‎ ‏55‏

RG/U ‏55‏
‎(American wire Gauge Standard)AWG‎ ‏55‏
‎(English Standard Wair Gauge) SWG‎ ‏55‏

پلاریزاسیون آنتن ‏‎(Antenna Polarization)‎ ‏56‏

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر


بتدریج و با توسعه سطح زیر ‏کشت نیشکر و شناسایی مناطق دیگر و امکان تولید نیشکر بیشتر در سال ‏‏1353 دومین کارخانه قند نیشکری با ظرفیت 20000 تن قابل افزایش تا ‏‏30000 تن در کشت وصنعت کارون در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه ‏اندازی گردید تولید نیشکر و شکر تولیدی در دوکارخانه مذکور در ده سال ‏گذشته جمع آوری شده است‏
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 2
فرمت فایل doc
حجم فایل 80 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 90
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر

فروشنده فایل

کد کاربری 2
کاربر

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر

مقدمه :
تلاش جهت احیای کشت نیشکر پس از قرن ها فراموشی طی سالهای 1316 ‏تا 1320 باکشت قلمه هایی درمناطق آهودشت، اهواز، حمیدیه وسایر ‏مناطق مساعد خوزستان به طور آزمایشی آغاز گردید.سطح زیر کشت در ‏سال 1320 به 300 هکتار رسید . با ادامه آزمایش و بررسی های انجام شده ‏بالاخره در سال 1338 تسطیح زمین ها و متعاقبأ عملیات مربوط به احداث ‏کارخانه نیشکر هفت تپه با ظرفیت ده هزار تن نیشکر آغاز و این کارخانه ‏توانست اولین دوره بهره برداری خود را در آذر 1340 با برداشت نیشکر از ‏سطحی معادل 2400 هکتار آغاز نماید. بتدریج و با توسعه سطح زیر ‏کشت نیشکر و شناسایی مناطق دیگر و امکان تولید نیشکر بیشتر در سال ‏‏1353 دومین کارخانه قند نیشکری با ظرفیت 20000 تن قابل افزایش تا ‏‏30000 تن در کشت وصنعت کارون در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه ‏اندازی گردید .تولید نیشکر و شکر تولیدی در دوکارخانه مذکور در ده سال ‏گذشته جمع آوری شده است.‏
کلمات کلیدی :

صنعت قند‎

نیشکر

چغندر

ساکاروز و خواص آن

کریستالیزاسیون

ضایعات قندی

دکانتور مکانیکی

فهرست :
نیشکر ‏4‏

‏2- ساکاروز و خواص آن ‏5‏

واکنش در مقابل قلیایی ها ‏7‏
تجزیه منوساکاریدها ‏8‏
تولید مواد رنگی :‏ ‏9‏
تولید مواد رنگی :‏ ‏10‏
تاثیر آنزیم ها و میکروارگانیسم ها ‏11‏
خواص فیزیکی کریستال ساکاروز ‏15‏
تصفیه شربت ‏16‏
دفکاسیون ‏17‏
سولفیتاتسیون ‏18‏
کربناتاسیون ‏20‏
تغلیظ شربت تصفیه شده (اواپراسیون)‏ ‏21‏
کریستالیزاسیون ‏22‏
مواد قندی(ساکارز)‏ ‏22‏
مواد قندی آلی( غیر از ساکاروز) محلول در آب ‏24‏

گالاکتوز ‏25‏

رافینوز ‏25‏

کستوزها ‏27‏

آمینو اسیدها ‏27‏

اسید گلوتامیک ‏28‏

گلوتامین ‏29‏
اسید اسپارتیک ‏29‏

ویژگی های آمینو اسیدها در رابطه با صنعت قند ‏29‏

نیتروژن مضره ‏30‏
مواد رنگی ‏30‏

‏- ملانوایدین ‏31‏

مواد غیر قندی معدنی ‏32‏
آماده سازی زمین :‏ ‏33‏
تناوب ‏34‏
تحویل وتخلیه ‏43‏
تخلیه چغندر ‏45‏
تخلیه مکانیکی ‏45‏

عیار سنجی مبنای خرید چغندر ‏47‏

نمونه برداری ‏48‏
سیلو کردن چغندر قند درکارخانه ‏49‏
زمان مطلوب برداشت ‏50‏

تاثیر زمان برداشت بر روز درصد قند و وزن تک ریشه چغندر قند ‏50‏

ضایعات قندی (ساکاروز)‌در اثر تنفس ‏51‏
تاثیر سطح مخصوص چغندر قند در تنفس( ضایعات)‏ ‏52‏
ضایعات قندی (‌ساکارز)‌دراثر آسیب دیدگی چغندر ‏52‏

ضایعات قندی (ساکارز) در اثر دما ‏53‏

آماده سازی چغندر قند ‏54‏
تخلیه با اب یا تخلیه هیدرولیکی ‏54‏
روش تخلیه خشک ‏55‏
خصوصیات کانالها ‏57‏
کشو جهت جلوگیری از ورود چغندر به خط تولید ‏58‏

آسیاب خلال با صفحه متحرک( برش کامل)‏ ‏59‏

استخراج (‌شربت گیری)‏ ‏61‏
استخراج جامد- مایع ‏61‏

استخراج گاز- مایع ‏62‏

شروط استفاده از استخراج در صنعت قند ‏62‏
فاکتورهای موثر در استخراج شربت ‏62‏
دما ‏63‏
مدت دیفوزیون ‏64‏

مقدار آب مصرفی ‏64‏

آلودگی میکروبی ‏64‏
کیفیت آب مصرفی در دیفوزیون ‏65‏
تفاله خشک کنی ‏65‏

روشهای تصفیه شربت خام ‏66‏

حلالیت آهک درمحلولهای قندی ‏66‏
آهک خور مقدماتی ‏68‏
آهک خور اصلی ‏68‏

کربناتاسیون یا ساتراسیون یک ‏70‏

کربناتاسیون یا ساتراسیون دو ‏71‏
آهک خور اصلی ‏72‏
کنترل وتنظیم فشار گاز ‏72‏
گاز پخش کن ‏73‏
ته نشین کننده یا دکانتور ‏73‏

‏- دکانتور استاتیکی(‌ایستایی)‏ ‏73‏

‏- دکانتور مکانیکی ‏74‏
صافی تغلیظ گل ‏74‏
صافی های تغلیظ مداوم ‏75‏
غلیظ کردن شربت رقیق(اواپراسیون)‏ ‏75‏
کریستالیزاسیون ‏76‏

هدف کریستالیزاسیون ‏76‏

محلول اشباع ‏77‏
فوق اشباع و ضریب فوق اشباع ‏78‏

بدنه های طباخی با بهم زن های مکانیکی ‏79‏

سایر تجهیزات دستگاه های طباخی ‏80‏

مایشه کردن پخت(‌ملاکسور، رفریژان)‌یا کریستالیزاسیون سرد ‏80‏

ساختمان مایشه ها(‌بهم زن و سرد کننده)‏ ‏82‏
الف- بارگیری ‏83‏

ب- جداکردن شربت ‏84‏

سانتریفوژهای دائم ‏85‏
قندگیری از ملاس ‏88‏

طرح توجیهی تولید آرد


این طرح توجیهی در رابطه با تولید آرد می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با

دقت نگارش و جمع آوری شده است.

این فایل برای کارآفرینان در زمینه تولید آرد مناسب می باشد.

این طرح توجیهی شامل :

مقدمه و خلاصه ای از طرح

فهرست مطالب

جداول و محاسبات مربوطه

موضوع و معرفی طرح

هزینه تجهیزات

ظرفیت

سرمای ...

طرح توجیهی تولید به لیمو، و خیارشور


این طرح توجیهی در رابطه با تولید به لیمو، و خیارشور می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با

دقت نگارش و جمع آوری شده است.

این فایل برای کارآفرینان در زمینه تولید به لیمو، و خیارشور مناسب می باشد.

این طرح توجیهی شامل :

مقدمه و خلاصه ای از طرح

فهرست مطالب

جداول و محاسبات مربوطه

موضوع و معرفی طرح

هزینه ت ...

طرح توجیهی مجتمع گلخانه طلای سبز قم


این طرح توجیهی در رابطه با مجتمع طلای سبز قم می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با

دقت نگارش و جمع آوری شده است.

این فایل برای کارآفرینان در زمینه تولید محصولات گلخانه ی مناسب می باشد.

این طرح توجیهی شامل :

مقدمه و خلاصه ای از طرح

فهرست مطالب

جداول و محاسبات مربوطه

موضوع و معرفی طرح

هزینه تجهیزات

نمونه سوالات پایگاه داده پیشرفته پیام نور همراه با پاسخ


نمونه سوالات ترمی پایگاه داده پیشرفته پیام نور همراه با پاسخ

شامل:

نیمسال دوم 88-87- نیمسال اول 89-88 - ...

طرح توجیهی موسسه آموزشی و پژوهشی


این طرح توجیهی در رابطه با موسسه آموزشی و پژوهشی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با

دقت نگارش و جمع آوری شده است.

این فایل برای کارآفرینان در زمینه موسسه آموزشی و پژوهشی مناسب می باشد.

این طرح توجیهی شامل :

مقدمه و خلاصه ای از طرح

فهرست مطالب

جداول و محاسبات مربوطه

موضوع و معرفی طرح

هزینه تجهیزات ...

دانلود طرح توجیهی سازه های چوبی به همراه تصویر


این طرح توجیهی در رابطه با سازه های چوبی می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با

دقت نگارش و جمع آوری شده است.

این فایل برای کارآفرینان در زمینه تولید سازه های چوبی مناسب می باشد.

این طرح کسب و کار که با موضوع سازه های چوبی مطرح شده است به مواردی تولیدات: تخت خواب بوفه دراور کمد و

کار تحقیقی 2: دادرسی الکترونیکی در سیستم قضایی ایران


فرهنگ پوشاک در تمدن ایرانی ها


فرهنگ پوشاک در تمدن ایرانی ها

در شکل گیری و ترکیب پوشاک محلی هر قومی عوامل عمده زیر دخالت دارند:

پوشاک مردم خراسان


پوشاک مردم خراسان

مقدمه

لباس مردم شمال خراسان

کردها

درگز

راهکارهای توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی روستایی


راهکارهای توسعه کارآفرینی و اشتغالزایی روستایی

چرا کارآ‏فرینی در روستا؟

کارآفرینی روستایی چیست؟

یافته‌های کلیدی و راهکارهای توسعه کارآفرینی روستایی