مقاله و پروژه و تحقیق

هر پروژه و مقاله ای را که نیاز دارید براحتی در اینجا پیدا کنید

مقاله و پروژه و تحقیق

هر پروژه و مقاله ای را که نیاز دارید براحتی در اینجا پیدا کنید

گزارش کارآموزی حسابداری در بانک ملی


گزارش کارآموزی حسابداری در بانک ملی
دسته بندی حسابداری
بازدید ها 7
فرمت فایل docx
حجم فایل 328 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 80
گزارش کارآموزی حسابداری در بانک ملی

فروشنده فایل

کد کاربری 159
کاربر

الف- بابــل : در امپراطوری بابل معاملات بانکی به شیــوه ابتدائی آن رواج داشت و حتی در قوانین حمورابی مقرراتی برای دادن وام و قبول سپرده‌های تجاری ذکر شده و دستوراتی درباره سرمایه‌گذاری آمده است.

در شهربابل تجارتخانه‌ها و بانکهای بزرگی وجود داشتند که در آنها دادن تمسّک, حواله, برات و نیز گرفتن ربح تامیزان 20% معمول بود و در مواردی به صدی چهل تا
چهل و سه می‌رسید.

معابد این شهر درحدود ‏‏2000 سال قبل از میلاد مسیح به عملیات بانکی محدودی مبادرت می‌ورزیدند و آنها در مقابل توثیق اموال غیرمنقول, پول به عاریت می‌دادند.

ب- یونان : در کشور خدایان و ارباب انواع, علاوه بر بانکهای خصوصی بعضی از معابد هم به کار صرافی اشتغال می‌ورزیدند. به گونه‌ای که سپرده‌های مردم را پذیرفته و به اشخاص یا متقاضیان, وام اعطا می‌کردند. ازجمله این معابد معبد دلفی در شهر افسن بوده که به علّت جنگهای مداوم داخلی, مطمئن ترین محل برای نگاهداری و حفاظت اموال گرانبها و پرارزش به شمار می‌آمد.

پ- ایران : قبل از دوره هخامنشی, بانکداری به طرز ابتدائی مرسوم بود ولی در انحصار معابد و شاهزادگان قرارداشت و در زمان هخامنشیان با رونق بازرگانی پول مسکوک رواج یافت. معروفترین این بانکها, بانک اجیبی بود که تعلق به مهاجرین یهودی مقیم بابل داشت و به کلیه امور بانکی از قبیل قبول سپرده و اعطای وام و رهن گرفتن املاک می‌پرداخت و سرمایه آن برای خرید و فروش منازل, احشام, غلامان و کشتی‌های حامل کالا بکار می‌افتاد.

ت- روم : در اوایل تأسیس دولت روم که وصول مالیاتها به شکل مقاطعه به اشخاص واگذارمی‌شد, مأمورین غالباً به شهرها و موسسات دولتی وام می‌دادند که در واقع به نوعی عملیات بانکی مبادرت می‌ورزیدند. بانکدارهای رومی, گذشته از تبدیل پولها به یکدیگر, تعیین عیارآنها, قبول سپرده و دادن وام, امورصندوقداری را نیز برای مشتریان خود انجام می‌دادند.

عملیات بانکی بانکداران رومی از بیشتر جهات به عملیات بانکی کنونی, نظیر افتتاح حساب جاری و مدت دار, پرداخت بهره به سپرده‌های مدت‌دار, صدوربروات, دادن قرضه بانکی اعم از مصرفی و تجاری با بهره‌های متفاوت, رهن و صدور اعتبارنامه تجاری شباهت داشته است.

ث- چیــن: بانکداری در چین درقرن ششم قبـل از میلاد رواج داشت و با اختراع کاغذ
(105 سال قبل از میلاد) بانکداری در این کشور کاملاً متحول گردید. زیرا همین اختراع بود که برای اولین بار تهیه اسناد بانکی, تنظیم محاسبات, نگاهداری, نقل و انتقال اسناد را به صورتی ارزان و ساده مقدور ساخت.

1- بانکداری در قرون وسطی (از قرن پنجم تا پانزدهم میلادی):

در قرون وسطی بانکداری و تجارت به مفهوم آنچه در یونان و امپراطوری روم وجودداشت عملاً از بین رفت و پس از سقوط روم یک سیر قهقرائی در عملیات بانکی و سایر مظاهر تمدّن بشری پیدا شد. عرف بانکداری با انجام برخی عملیات بانکی توسط اقوام مختلف بخصوص یهودیها با استعداد طبیعی این قوم که بیشتر به فعالیتهای بانکی پرداخته بودند, حیات تازه‌ای یافت ولی با مخالفت و تعصب شدید مقامات کلیسا علیه دریافت ربح از افراد و منع مشروط آن در آئین یهود, این فعالیت تقریباً بلامانع و در برخی از مراکز بطور انحصاری در اختیار این قوم قرار گرفت. در آئین مذکور منع‌ دریافت ‌بهره ‌منحصراً به هم‌کیشان یهودی تعبیر و بنابراین عملیات صرافی وبخصوص دریافت بهره درمقابل دادن قرضه از افرادغیریهودی بلامانع تلقی‌ گردیده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد